Den goda julmaten – hela december

I år kommer vi inte ha något julbord i Pannrummet, men ni kommer kunna beställa hem vår goda julmat – varje helg i december! Så bjud hem familjen eller vänner och duka upp ert egna julbord!

Julbuffén du får med dig hem är väl utvalt av oss och innehåller allt det viktiga:

2 sorters sill – givetvis Butikens egna
Vår populära Skagen
Butikens laxröra (så god med pickels!)
Gravad lax

Skinka som vi griljerar och skivar i butiken
Prinskorv från Gudruns – stockholms bästa charkproducent om du frågar oss!
Butikens Köttbullar
Vår egen Jansson
Rödkål som vi kokar i rött vin, kryddor och svart vinbärssaft
Butikens rödbetssallad
Potatis

Hovmästarsås
Glasmästarpicklat grönt

Vörtbröd och ost

Julpannacotta – åh så gott!
Småkakor
Julgodis

Priset är 1475kr och då har vi beräknat att maten ska räcka för 4 personer. Vi vill att ni beställer för 4, 8 eller 12 personer. Beställ i butiken eller maila på marja@adelsobutik.se. Vi vill ha din beställning senast onsdag samma vecka som ni önskar hämta. Hämtning sker på fredagar (16-19), lördagar eller söndagar (10-15). Ange när du önskar hämta i samband med din beställning.

Vad du bör ha hemma: en god glögg att inleda middagen med, en riktigt god senap, vi rekommenderar Skeppsholms Söt&stark, ett gott knäcke är aldrig fel, ett paket Adelsö Ägg att lägga under skagenröran och några sterainljus för stämningens skull! All mat är helt färdig att serveras. Potatisen behöver kokas, prinskorven stekas varsamt och Jansons frestelse föredrar vi att värma, likaså rödkålen och köttbullarna men det är ju en smaksak. 

Är ni fler än 12 får ni pris på offert, maila oss på marja@adelsobutik.se. Om ni är färre än 4 så går det utmärkt att dela upp julbordet för flera tillfällen under kommande dagar, det mesta ha flera dagars hållbarhet.

One thought on “Den goda julmaten – hela december

Comments are closed.