Vårt sortiment

Sortimentet i butiken varierar utifrån årstid och efterfrågan. Vår inköpsstrategi är att vi tar in allt det vi själva vill kunna handla, samt att i så stor utsträckning som möjligt lyssna på våra kunders önskemål. Så tveka inte att fråga oss om du saknar något!

Vår största leverantör heter Axfood och vi ingår i butikskonceptet ”Handlar’n”. Handlar’ns utbud är minst sagt begränsat, men vi jobbar även med mindre leverantörer för att kunna tillgodose ett önskat sortiment.

Några av våra leverantörer:
Biofood
Itigo
Martin Servera
Salmantinos
Saba Fruit
Alverbäcks
Winjas Grosshandel
StarTrading
Nelsons

Presentkorg

Vi är utlämningsställe för PostNord och det innebär att du kan få dina paket levererade till butiken. När du knappar in 19872 som ditt postnummer ska Adelsö Butik dyka upp som utlämningsställe. Vi blir jätteglada om du hämtar ditt paket så fort som möjligt och du underlättar för oss om du innan besöket har laddat ner PostNords app och i den legitimerat dig med BankId.

Du kan även få dina systembolagsvaror skickade till butiken, även det helt utan kostnad. Du går in på bolagets webb och väljer Adelsö Butik som utlämningsställe. Tycker du att det är svårt så hör av dig till oss så hjälper vi dig.
Om du beställer från bolagets ordinarie sortiment innan kl 12 på onsdagen har du dina varor i butiken på fredagen samma vecka.

Kom ihåg att vi inte får lämna ut systembolagsvaror på söndagar eller andra röda dagar, samt att du måste kunna legitimera dig när du hämtar din beställning. Vi får enligt lag inte lämna ut om vi misstänker langning eller om vi uppfattar att den som hämtar är alkoholpåverkad.

Vi är även ombud för Svenska Spel. 18-års gräns gäller för allt dobbel och spel.

Spanska delikatesser från Salmantinos

I butiken finns en mängd olika presenter, för alla åldrar!

För de minsta har vi små gulliga mjukisdjur, klassiska kalmartrissor och förstoringsglas för nyfikna upptäckare. Brädspel, brännbollsset och strandleksaker finns under säsong. För de lite äldre har vi alltifrån genialiska ficklampor till fina små noveller. Eller så ber du oss plocka ihop en presentkorg med våra (eller dina) favoritvaror från butiken!

Butiksbundna buketter tar vi hem till högtidsdagar. Följ oss på facebook för att få info och inspiration!